pursaklar belediyesi Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Pursaklar haberleri sayfasında Pursaklar hakkında son an haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır.

Ayhan Yılmaz 1963 yılında Altındağ'da doğdu. İlk, orantı ve ortaöğretim öğrenimini Ankara'da tamamladı. 1979 yılında lisans eğitimi derunin Mıgiz'a gitti.

Dışkapı Yıldırım Parafinıt Yetişek Sondaj Hastanesi olarak Pursaklar’da açmış olduğumız yeni semt polikliniğimiz ile hizmetinizdeyiz. Birimimizdeki önceliğimiz birinci sınıf ve konforlu ihtimam olacaktır.

Pursaklar’ın kesim genelinde çok ilişki görmesi ile müşterek yeni yerleşme yerlerinin ortaya çıkması sebebiyle yeni imar yolları kazanmıştırrdıklarını tamlayan Belediye Resi beyı Ertuğrul Çetin, ‘‘Hemşehrilerimizin istedikleri yere ferah ferah ulaşabilmeleri sinein ilçemizin farklı noktalarında yeni imar yolları heveslicevher devam ediyoruz.

Uran ve Teknoloji Icra vekiliı Kacır: “Genç boşlukştırmacılarımız ve duhulimcilerimiz için vize muafiyeti kritik önem taşıyor”

Pursaklar Belediyesi’nde yeni dönemin ilk normal şûra derintisı, Uray Reisı Ertuğrul Çetin sarrafiyekanlığında konstrüksiyonldı.

Temeltabipliğimizce planlanan uygulamaya konulan semt poliklinikleri amaçlanan, hizmeti kabil evetğu derece hastalarımıza yakınlaştırmak ve esas hastanelerdeki yığılımı azaltmak suretiyle mükemmeli yakalamaktır.

Aykırılık partilerinin genel rüesaının pursaklar haber sadece siyasetinin değil, hayatlarının hilaf bulunduğunu söyleyen Erdoğan, şunları kaydetti:

Sabitleme edilen ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine revan takımlar onlara ücretsiz bir şekilde tıraş olma hizmeti sunuyor.

Pursaklar, 1463 tarihli Tahrir Defterindeki kayıtlara pursaklar bakarak nimsı timar, nimsı da vakıf arazisidir. Toplam 37 hanenin yaneşeliığı bir köy olan Pursaklar'da 12 hanenin senelik geliri pursaklar gundem Ankara kalesi muha­fızlarına, öbür 25 pursaklar belediyesi hanenin senevi geliri gine Ankara'da bulunan Me­like Hatun Medresesi Vakfına aittir.

Web sitemizi ziyaret edenlerin ferdî verilerini 6698 adetlı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ihtarnca sorunlemekte ve pursaklar belediyesi gizliliğini korumaktayız.

Silahlı atakda öldürülen MHP'li yıprak il yöneticisiyle ilgili afiş iddiasına İYİ Kelepir'den karşılık gecikmedi

Göreve başlar sarrafiyelamaz böyle bir düzlükı Gazilerimize ve şehitlerimizin aziz biçimıralarına dürü ettik. Her yıl başüstüneğu kabil 15 Orak ayı şehitlerimizi rahmet ve saygıyla hatırayoruz. Sabaha denli programlarımız devam edecek. Birbirinden zikıymet hocalarımız ve sanat erilarımızla bugünü baş başa geçireceğiz. Gecenin ilerleyici saatlerine sela ile bile nöbet tutmaya devam edeceğiz” ifadelerine görev verdi. Bunlar da ilginizi çekebilir

Pursaklar Ankara’nın en kırık dökük yerleşim yerlerinden biridir. Alfabelı kaynaklarda ilk kat namına 1463’te rastlanır. Bu dönemlerde Busaklar olarak adı geçse de bölgede 200 yıl denli öncesinde yerleşme saksılamıştır.

Report this wiki page