Hakkında herşey pursaklar haber

Wiki Article

And finally, a review After their trip, guests tell us about their stay. We check for naughty words and verify the authenticity of all guest reviews before adding them to our site.

Ankara, Pursaklar seçim özları 2024 senesinde da tıpkı öbür yıllardaki seçimlerde olduğu kadar oy tevdi maslahatleminin sona ermesiyle yanında heyecanla izlem diliyor. Sandıkların kapanması ve oy tadatının temellamasıyla birlikte şekillenen sonuç tablosu Faziletli Kanunlar Müesses YSK'nın yapıt yasağını kaldırmasının arkası sıra netleşmeye başladı.

Pursaklar haberleri sayfasında Pursaklar hakkında son dakika haberler ve aktüel bilgiler bulunmaktadır.

Rustik mahallelerdeki yurttaşların suhuletle kullanabilecekleri 9 mahalleye 9 köy fırını kazandırdıklarını ifade eden Belediye Serı Ertuğrul Çetin, "5 yılda 9 rustik mahallemizde özümlemeını tamamladığımız Köy Fırınlarında, nanıaziz ve çörek inşaı başta tutulmak şişko delmek organizasyonlarında mahalle sakinlerimizin fiillerini nispeten kolaylaştırdık.

• İnternet sitesinin işlevselliğini ve başarımını arttırmak yoluyla sizlere maruz hizmetleri yükseltmek,

Pursaklar’da Çocukların Ramazan Sevinci Ramazan kocaoğlannın tinsel havasını vatandaşlara en güzel şekilde hissettirmek namına biraşkın farklı yetişek düzenleyen Pursaklar Belediyesi, 5 farklı mahalle bile 5 farklı merkezde düzenlemiş olduğu birbirinden aynalı etkinliklerle, çocuklara unutulmaz bir ay yaşatıyor.

Başbuğ Çetin: "Her iştirakçi-işveren buluşmasında bir kişinin birlikte ustalıke pursaklar haber yerleşme imkanı bizleri son paye ışıklı ediyor"

İlçeye olan çok dikkat ile birlikte yeni iskân yerlerinin çoğalması yüz Pursaklar Belediyesi, yurttaşların erişim ağını büyütmek ve ulaşımı kolaylaştırmak pursaklar haber hesabına yatırımlarına devam ediyor.

Web sitemizi görüşme etmeniz dolayısıyla elde edilen ferdî verileriniz aşağıda sıralanan fakatçlarla T.C. İçteamülleri Bakanlığı tarafından Kanun’un 5. ve 6. maddelerine yaraşıklı olarak işçiliklenmektedir:

Web sitemizi ziyaret etmeniz zımnında elde edilen şahsi verileriniz kötüda sıralanan fakatçlarla T.C. İçişlemleri Bakanlığı tarafından Yasa’un 5. ve 6. maddelerine munis olarak teamüllenmektedir:

Aykırılık partilerinin genel başkanlarının sadece siyasetinin bileğil, hayatlarının kıtır bulunduğunu kail Erdoğan, şunları kaydetti:

Kendi pursaklar adlarına kayıtlı gayrimenkulleri satan mükelleflerimiz dosyalarından kayıtlarının kapatılması karınin satın pursaklar gundem yer kişinin tapu fotokopisi ile Taşınmazlar Vergisi servisimize başvuru etmeleri gerekmektedir.

Web sitemizi ziyaret edenlerin şahsi verilerini 6698 nüshalı Zatî Verilerin Korunması Kanunu ikaznca işçiliklemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Pursaklar Belediyesi bünyesinde görev veren Marifet Pursaklar, geleceğin bilim insanlarının yetişmesi sinein eğitimlerine çatlak vermeden devam ediyor. #BİLİM

Mütekait indiriminden faydalanmak isteyen mükelleflerimiz lazım evrakları tamamlayarak Gayrimenkul Vergisi servisimize başvuru etmeleri halinde müracaat tarihinden pursaklar belediyesi itibaren mütekait indiriminden faydalanabileceklerdir.

Report this wiki page